smile

Smile Esthetics Tim

Estetika u Službi Zdravlja

ESTETIKA U FUNKCIJI ZDRAVLJA, NE NAUŠTRB

Naš tim brine o vašem zdravom i lepom osmehu.

Savremenim, naučno potvrđenim procedurama, pažljivo odabranim materijalima i neinvazivnim tretmanima postižemo dugoročnu i prirodnu estetiku vašeg osmeha.

ZDRAVLJE PRE SVEGA

Posvećeni smo korišćenju isključivo dokazanih materijala i kliničkih procedura koje obezbeđuju vrhunski kvalitet uz obavezno poštovanje biologije tkiva.

INDIVIDUALNI PRISTUP

Primarni cilj našeg profesionalnog tima je unapređenje vašeg oralnog zdravlja i lepote osmeha. Naučno i kliničko znanje koristimo u odabiru najpodesnije, i za zvakog pacijenta individualno izbalansirane terapije. U dogovoru sa vama, predložićemo najdelotvorniju terapiju koja poštuje vaše zdravlje i obezbeđuje dugoročni rezultat.

INTERDISCIPLINARNOST

Verujemo u timski rad i zajedničko rešavanje problema, jer tek združenim delovanjem više specijalnosti mogu se postići izuzetni rezultati, čak i kod najkomplikovanijh slučajeva.

U TOKU S VREMENOM

Kontinuirana edukacija i potraga za znanjem odlikuje naš tim. Članovi smo brojnih profesionalnih udruženja (European Association for Esthetic Dentistry, International Team for Implantology, European Association of Endodontists, American Association of Orthodontists…) aktivni na svetskim i evropskim kongresima, publikujemo naučne i stručne radove, a organizujemo i edukativne seminare i kurseve u našem centru.

ODGOVORNOST

Verujemo u humani pristup stomatologiji, ne nužno komercijalni. Svesni čestih zloupotreba, u našem centru ćete dobiti predlog samo one terapije koja je neophodna za zdravlje i lepotu vašeg osmeha, bez nagovora ka onim terapijama koje su štetne ili samo finansijski motivisane. Takođe, trudimo se da cene naših usluga, i pored najskupljih materijala koje koristimo, budu vrlo prihvatljive i pristupačne.

Nudimo brojne popuste i mogućnost plaćanja na rate.

PARTNERI

Našu ordinaciju podržava švajcarska kompanija Straumann AG , globalni lider u proizvodnji implantata i regenerativnih materijala.

Zahvaljujemo i kompaniji KAVO na podršci našem edukativnom centru i ordinaciji.

Doc. dr Branislav Ilić

Doc. dr Branislav Ilić

Oralni hirurg

Ana Vulević

Ana Vulević

Menadžer

Dr spec Sara Brašnjović Babanić

Dr spec Sara Brašnjović Babanić

Oralni hirurg

Dr Maša Peić Jovišić

Dr Maša Peić Jovišić

Stomatolog

Dr spec Ivana Stojković Golac

Dr spec Ivana Stojković Golac

Specijalista dentofacijalne ortopedije

Dr spec Ana Bogosavljević

Dr spec Ana Bogosavljević

Specijalista stomatološke protetike

Nataša Bulajić

Nataša Bulajić

Stomatološka sestra

Jelena Stanišić

Jelena Stanišić

Stomatološka sestra

Ivana Kampfer

Ivana Kampfer

Stomatološka sestra