smile

Dentalni Turizam

Kvalitetno, Efikasno i Savremeno

U Korak sa Svetskim Trendovima

Smile Ethetics pruža najkvalitetnije, efikasne i savremene usluge sa ciljem da se zadovolje potrebe svakog potencijalnog pacijenta iz bilo kog dela sveta.

Mi brinemo za vas i svim pacijentima obezbeđujemo:

  • Besplatan transfer od aerodroma do apartmana
  • Vrlo otmeni apartman u skladu sa našim visokim standardima, u samom centru prestonice preko puta prelepog zdanja Savezne Skupštine, na svega 50m od ordinacije. (Smeštaj je besplatan za sve pacijente koji izrađuju veće rekontruktivne dentalne radove)
  • Brojevi telefona naših doktora, koji će Vam za period vašeg boravka biti na raspolaganju
  • Broj menadžera ordinacije, koja će Vam biti na raspolaganju za svaku vrstu snalaženja i eventualnih poteškoća

U svetu su stomatološke usluge višestruko skuplje u odnosu na dentalne usluge u Srbiji. Beograd je postao nezaobilazni evropski grad kao atraktivna destinacija koju treba posetiti. Shodno tome, dentalni turizam je vrlo popularan u Srbiji kako zbog niskih cena tako i zbog visokog kvaliteta materijala koji je identičan kao i u zemljama visokog standarda.

Smile Esthetics je specijalistička stomatološka ordinacija Oralne hirurgije koju odlikuje vrhunski kvalitet usluga, stručan kadar, maksimalna tehnološka i tehnička opremljenost najsavremenijim stomatološkim sredstvima i materijalima, higijenske procedure, permanentna edukacija lekara i ostalog medicinskog osoblja, saradnja sa modernim zubotehničkim laboratorijama i usluge pružene u kratkom vremenskom periodu.

Primarni cilj je da se pacijentu obezbedi visok kvalitet usluge, kao i garancija celokupnog tretmana.

Smile Esthetics isključivo sarađuje sa švajcarskim Straumann® implant sistemom koji je svetski lider u dentalnoj industriji, najvišeg kvaliteta. Ugradnjom takvog implanta osigurali ste se na doživotnu garanciju!

Prvi korak je da pošaljete mail sa opisom vašeg problema, vaših želja, planova i pitanja. U sklopu mail-a obavezno je poslati i digitalni Ortopan snimak obe vilice da bi imali bolji uvid u analizi anatomskih struktura tj. stanja vaših zuba i kostiju. Naš tim će posle detaljne analize sklopiti postupak lečenja i predložiti vam sve opcije. U slučaju da su potrebna dva dolaska obračunaćemo vam samo cenu intervencija koje se rade u prvom dolasku, dok ostatak plaćate pri završetku rada.

Pre planiranog dolaska u Beograd pacijent se upoznaje sa svim detaljima zdravstvenog tretmana koji mu je indikovan od tima naših lekara, broju dana i broju poseta Beogradu, zdravstvenom osiguranju, smeštaju i taksativnoj ceni celokupnog lečenje.

Za intervenciju ugradnje implanta potrebno je izdvojiti 3 dana u Beogradu. Prvi dan se ugrađuju implantati i sutradan se vrši kontrola za 24h. Nakon 3 meseca od ugradnje, kada implantat sraste sa viličnom kosti, vrši se izrada protetskog dela. Za izradu protetskog dela na implantatima potrebno je izdvojiti od 5-7 dana boravka u Beogradu. Za izradu svih ostalih vrsta protetskih radova potrebno je izdvojiti takodje 5-7 dana. Sve intervencije se rade bezbolno u lokalnoj anesteziji, a ukoliko pacijent ima strah od stomatologa moguće ih je raditi i u sedaciji (polusvesnom stanju) uz saradnju sa anesteziologom.